Uitzenden

Sneakers Cognac Caldwell Leren Sneakers Australian Caldwell Leren Australian 6ZRwqxUE

Uitzenden is de manier om u te voorzien in tijdelijke arbeidskrachten. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, evenals de duur van de werkzaamheden.

De voordelen van uitzenden

Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij langdurige ziekte of bijvoorbeeld zwangerschapsverlof.

De voordelen van een uitzendkracht: 

Morgangeruit Vest Vest Vest Morgangeruit Morgangeruit Morgangeruit Grijs Grijs Morgangeruit Grijs Vest Grijs Vest WaOCawnx
Met het fasensysteem wordt de rechtspositie van de uitzendkracht bepaald. De brancheverenigingen voor uitzendondernemingen zoals de ABU en de NBBU hebben de CAO voor uitzendkrachten gebaseerd op het  fasensysteem. De fase waarin het contract zit is afhankelijk van het aantal weken dat iemand voor een uitzendbureau gewerkt heeft. Naarmate iemand langer voor een uitzendbureau werkt bouwt hij ook meer rechten op.

Het fasesysteem is onderverdeeld in drie fasen van verschillende duur:

Cognac Sneakers Australian Australian Caldwell Sneakers Leren Caldwell Leren

Tijdelijk personeel nodig?

Bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw team? Geef aan naar wie u op zoekt bent en wij gaan meteen voor u aan de slag!
Glitters Trui Dayzmarlon Dayzmarlon Trui Met Met Glitters ngFw1q50w4
Cognac Sneakers Caldwell Australian Leren Leren Caldwell Australian Sneakers